Työpaikkailmoitus: KOVA hakee teknistä johtajaa

Jouni Parkkonen

Kohtuuhintaisten vuokra- ja asumisoikeustalojen omistajat – KOVA ry on yleishyödyllisten ja omakustannusperusteella toimivien, ammattimaisten vuokratalo- ja asumisoikeusyhteisöjen valtakunnallinen ja kasvava edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö. KOVAn toiminnan laajentuessa haemme palvelukseemme

TEKNISTÄ JOHTAJAA

vastaamaan yhdistyksen edunvalvonta- ja kehittämistoiminnasta muun muassa ARA-uudis- ja korjausrakennuttamiseen, energiatehokkuus-, rakentamisen laatu- ja korjausvelan laskentaan liittyvissä asioissa. Edunvalvontatoiminta sisältää muun muassa yhteydenpitoa viranomaisiin, rakentamismarkkinoiden kehityksen seuraamista ja EU-tason edunvalvontaan osallistumista. Toimenkuva pitää sisällään myös koulutusten ja tapahtumien järjestämistä. Tehtävä on uusi ja se täytetään toistaiseksi. Tehtävässä ei ole ei esihenkilövastuuta.

Odotamme sinulta

  • rakennusalan soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa,
  • vähintään muutaman vuoden kokemusta uudis- tai korjausrakennuttamiseen liittyvistä rakennuttamistehtävistä,
  • halua edistää kohtuuhintaista asumista sekä vuokratalo- ja asumisoikeusyhteisöjen toimintaedellytyksiä ja vaikuttavuutta,
  • kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen,
  • kykyä toimia ryhmässä ja viestiä aktiivisesti tekemisistäsi sekä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta ARA-kohteiden rakennuttamisesta sekä osaamista energiatehokkuuden hallinnasta ja rakennus- ja kiinteistöautomaatiosta sekä järjestö- ja edunvalvontatoiminnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän kehittyvässä, ketterässä ja kasvavassa organisaatiossa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tekninen johtaja on tärkeässä roolissa vaikuttamassa yleishyödyllisten, ammattimaisten kiinteistönomistajien toimintaan, lisäämässä alan arvostusta ja uudistumista sekä edistämässä rakentamisen laatua. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja käytössämme on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kanssa 19.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jouni.parkkonen@kovary.fi. Merkitse viestin otsikkoon Tekninen johtaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, puh. 040 593 3338, jouni.parkkonen@kovary.fi.

Jouni Parkkonen

TWITTERISTÄ

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ