Tiedote: Uusia jäseniä KOVA ry:lle

Katriina Lius

Hollolan Asuntotalot Oy, Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen ja Porvoon A-asunnot Oy ovat Kohtuuhintaisten vuokra- ja asumisoikeustalojen omistajat – KOVA ry:n tuoreimmat jäsenet. KOVAn hallitus hyväksyi yhtiöt KOVAn jäseniksi tänään. Uudet jäsenet omistavat yhteensä yli 2 500 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa.

KOVAn jäsenenä on nyt 131 yleishyödyllistä ja omakustannusperiaatteella toimivaa vuokratalo- ja asumisoikeusyhtiötä. KOVAn jäsenet omistavat nyt yhteensä yli 330 000 kohtuuhintaista vuokra- ja asumisoikeusasuntoa.

Hollolan Asuntotalot Oy on vuonna 1991 perustettu, yleishyödyllinen ja omakustannusperiaatteella toimiva, Hollolan kunnan kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö omistaa tällä hetkellä lähes 450 vuokra-asuntoa. Yhtiö on kunnan suurin vuokranantaja. Yhtiön asuntokannan keskivuokra vuonna 2024 on 10,35 euroa neliöltä kuukaudessa.

Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen on vuonna 1984 perustettu, yleishyödyllinen ja omakustannusperiaatteella toimiva, Paltamon kunnan kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö omistaa tällä hetkellä yli 250 vuokra-asuntoa. Yhtiö on kunnan suurin vuokranantaja. Yhtiön asuntokannan keskivuokra vuonna 2024 on 9,27 euroa neliöltä kuukaudessa.

Porvoon A-asunnot Oy – Borgå A-bostäder Ab on vuonna 1978 perustettu, yleishyödyllinen ja omakustannusperiaatteella toimiva, Porvoon kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö omistaa tällä hetkellä yli 1 800 vuokra-asuntoa. Yhtiö on kaupungin suurin vuokranantaja. Yhtiön asuntokannan keskivuokra vuonna 2024 on 12,63 euroa neliöltä kuukaudessa.

– Olen mielissäni, että kuluva vuosi käynnistyi KOVAssa jäsenkasvun osalta vauhdikkaasti. Uusien jäsenten myötä rikoimme 130 jäsenen rajan. Uudet jäsenet vahvistavat KOVAn alueellista kattavuutta entisestään. Toivon, että uudet jäsenemme saavat myös liikkeelle lisää yhtiöitä hakeutumaan jäsenpalveluidemme ja muun toimintamme pariin. Toimialamme näkyvyys ja vaikuttavuus vahvistuu jokaisen jäsenen myötä, KOVAn toimitusjohtaja Jouni Parkkonen päättää.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, KOVA, puh. 040 593 3338, jouni.parkkonen@kovary.fi

Toimitusjohtaja-isännöitsijä Miia Nuuttila, Hollolan Asuntotalot Oy, puh. 044 780 1185, miia.nuuttila@hollola.fi

Toimitusjohtaja Harri Hyyryläinen, Kiinteistö Oy Paltamon Kiehinen, puh. 044 288 5609, harri.hyyrylainen@paltamo.fi

Vt. toimitusjohtaja Jenna Rask-Backman, Porvoon A-asunnot Oy – Borgå A-bostäder Ab,
puh. 040 575 0513, jenna.rask-backman@a-yhtiot.fi

KatriinaL

TWITTERISTÄ

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ