Tiedote: Eetu Kauria KOVA ry:n ekonomistiksi

Katriina Lius

Kohtuuhintaisten vuokra- ja asumisoikeustalojen omistajat – KOVA ry:n ekonomistiksi on valittu kauppatieteiden maisteri Eetu Kauria. Hän aloittaa tehtävässään 22.4.2024. Kauria on viimeistelemässä kauppatieteiden väitöskirjaansa Turun yliopistossa, jossa hän on myös tehnyt opetustyötä. Hän väittelee kesällä 2024. Kaurian väitöskirja on artikkelikokoelma, jossa asuntomarkkinoihin liittyvät kysymykset ovat keskiössä.

Eetu Kaurian tehtäviin KOVAn ekonomistina sisältyy erityisesti erilainen tiedontuotanto ja analysointi. Hän vastaa tutkimus- ja selvitystoiminnan kokonaisuudesta KOVAssa. Eetu Kauria osallistuu myös yhdistyksen edunvalvontatoimintaan ja asiantuntijaviestintään.

– KOVA palkannut nyt ensimmäistä kertaa ekonomistin, joten tämä on monin tavoin merkityksellinen hetki. Olen tyytyväinen, että saamme Eetun myötä tutkimuksen ja analysoinnin rautaisen ammattilaisen osaksi henkilökuntaamme ja kasvavaa järjestöämme. Entistä analysoidumman ja kattavamman tiedon kautta saamme toivottavasti nostettua kohtuuhintaisen asumisen merkitystä yhteiskunnallisessa keskustelussa entistä suurempaan painoarvoon, KOVAn toimitusjohtaja Jouni Parkkonen toteaa.

– KOVAn ekonomistina haluan olla mukana kehittämässä asumista ja siihen liittyvää politiikkaa. Uskon, että KOVAlle tärkeiden asioiden edistäminen onnistuu parhaiten tutkimustiedon kautta. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni, Eetu Kauria kertoo.

 

Lisätietoja:

Ekonomisti 22.4.2024 lukien Eetu Kauria, puh. 040 724 8096

Toimitusjohtaja Jouni Parkkonen, KOVA, puh. 040 593 3338, jouni.parkkonen@kovary.fi

KatriinaL

TWITTERISTÄ

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ