Tampereen Vuokra-asunnot Oy KOVAn jäseneksi

Jouni Parkkonen

TAMPEREEN VUOKRA-ASUNNOT OY KOHTUUHINTAISEN VUOKRA-ASUMISEN EDISTÄJÄT RY:N JÄSENEKSI

Tampereen Vuokra-asunnot Oy (TVA) on hyväksytty Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät ry:n (KOVA) jäseneksi. Yhdistyksen hallitus hyväksyi tänään 28.10. pidetyssä kokouksessaan TVA:n yhdistyksen 14. jäsenekseen. KOVAn jäsenmäärä on kasvanut vuoden 2015 aikana viidellä jäsenellä.

Tampereen Vuokra-asunnot Oy on vuonna 2000 perustettu Tampereen kaupungin omistama yleishyödyllinen vuokrataloyhtiö. TVA omistaa tällä hetkellä noin 3 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Tamperetta.

– Tampereen Vuokra-asuntojen jäsenyys vahvistaa KOVAn jäsenpohjaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja tuottavien vuokrataloyhtiöiden edunvalvojana. Yhtiön jäsenyyden myötä KOVA edustaa nyt molempia Tampereen kaupungin omistamia kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja rakennuttavia vuokrataloyhteisöjä. Tämä vahvistaa KOVAn asemaa yleishyödyllisten vuokrataloyhtiöiden johtavana edunvalvojana Suomessa. Olen vakuuttunut, että jäsenkehitys rohkaisee uusia, niin kunta- kuin järjestötaustaisia yleishyödyllisiä vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä hakeutumaan KOVAn jäseneksi, toiminnanjohtaja Jouni Parkkonen iloitsee.

Mikä KOVA?

Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät ry – KOVA on vuonna 2013 perustettu asuntoalan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. KOVAn jäseninä on kunnallisia vuokrataloyhtiöitä, nuorisoasuntoja valtakunnallisesti rakennuttavia yhteisöjä sekä muita yleishyödyllisiä vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä. KOVAlla on nyt 14 jäsenyhteisöä. Niiden pysyvässä omistuksessa on noin 135 000 vuokra-asuntoa, joissa on koteja noin 250 000 ihmiselle. Yhtiöiden asuntojen määrä vastaa yli kolmannesta kaikista valtion tuella rakennetuista vuokra-asunnoista Suomessa.

KOVA edustaa pitkäjänteisiä, pysyviä ja turvallisia vuokra-asuntojen omistajia ja vuokranantajia. KOVAn jäsenyhteisöt noudattavat toiminnassaan omakustannusperiaatetta, eli niiden tavoitteena ei ole tehdä voittoa. KOVA haluaa koota kohtuuhintaisen vuokra-asumisen toimijat yhden katon alle.

Lisätietoja:     Toiminnanjohtaja Jouni Parkkonen, KOVA, puh. 040 593 3338, jouni.parkkonen@kovary.fi28

Jouni Parkkonen

TWITTERISTÄ

LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ