KOVAN ESITTELY

Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät – KOVA ry on yleishyödyllisten, voittoa tavoittelemattomien ja omakustannusperiaatteella toimivien vuokrataloyhtiöiden johtava ja kasvava, valtakunnallinen edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö. KOVAn tavoitteena on luoda pysyvät edellytykset kohtuuhintaiselle vuokra-asuntotuotannolle ja sitä kautta kohtuuhintaiselle vuokra-asumiselle Suomessa.

Yhdistys perustettiin syksyllä 2013 vahvistamaan voittoa tavoittelemattomien vuokrataloyhtiöiden edunvalvontaa ja näkemysten huomioimista asuntopolitiikkaa tehtäessä. KOVAn tavoite on koota kohtuuhintaisen vuokra-asumisen toimijat yhden katon alle.

Toimintamme käynnistyi lokakuussa 2014. Olemme Suomen johtava yleishyödyllisten vuokrataloyhtiöiden edunvalvoja sekä tärkeä yhteiskunnallinen keskustelija ja vuokra-asumisen asiantuntija.

KOVAn jäsenyhteisöt ylläpitävät ja rakennuttavat kohtuuhintaisia, valtion tukemia vuokra-asuntoja ympäri Suomen. Jäseninä on kunnallisia vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä, nuorisoasuntoja omistavia yhtiöitä sekä muita yleishyödyllisiä vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä. Osa yhteisöistä omistaa myös palvelu- ja opiskelija-asuntoja.

KOVAan ja sen toimintaan voit tutustua myös diaesityksen avulla (pdf).

TWITTERISTÄ

KOVAn rakennuttamisryhmä tutustuu nyt @SRVYhtiot #woodcity -kohteeseen Helsingin Jätkäsaaressa. #rakentaminen #att https://t.co/i3b6ec8obf

keskuu 13, 2018
LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ