KOVAN ESITTELY

Kohtuuhintaisen vuokra-asumisen edistäjät – KOVA ry on yleishyödyllisten, voittoa tavoittelemattomien ja omakustannusperiaatteella toimivien vuokranantajien johtava ja kasvava, valtakunnallinen edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö. KOVAn tavoitteena on luoda pysyvät edellytykset kohtuuhintaiselle vuokra-asuntotuotannolle ja sitä kautta kohtuuhintaiselle vuokra-asumiselle Suomessa.

Yhdistys perustettiin syksyllä 2013 vahvistamaan voittoa tavoittelemattomien ja omakustannusperiaatteella toimivien vuokranantajien edunvalvontaa ja näkemysten huomioimista asuntopolitiikkaa tehtäessä. KOVAn tavoite on koota kohtuuhintaisen vuokra-asumisen toimijat yhden katon alle.

Toimintamme käynnistyi lokakuussa 2014. Olemme Suomen johtava yleishyödyllisten ja omakustannusperiaatteella toimivien vuokranantajieedunvalvoja sekä tärkeä yhteiskunnallinen keskustelija ja vuokra-asumisen asiantuntija.

KOVAn jäsenet ylläpitävät ja rakennuttavat kohtuuhintaisia, valtion tukemia vuokra-asuntoja ympäri Suomen. Jäseninä on kunnallisia vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä, nuorisoasuntoja omistavia yhtiöitä sekä muita yleishyödyllisiä vuokrataloyhtiöitä ja -säätiöitä. Osa yhteisöistä omistaa myös palvelu- ja opiskelija-asuntoja.

KOVAan ja sen toimintaan voit tutustua myös diaesityksen avulla (pdf).

TWITTERISTÄ

KOVAn pohjoismaisen yhteistyöjärjestö NBO:n vuosikokous pidettiin äsken. Hallitukseen valittiin seuraavaksi kaksivu… https://t.co/dtyXdtVnjW

tammikuu 21, 2021
LÖYDÄT MEIDÄT TÄÄLTÄ